Дом > Новости > Садржај
Како утврдити кабинета квалитета
Sep 10, 2016

Шасија ормани директно под утицајем производни процес квалитета, висока технологија ће не плутати на ивицу шасија тањир ивица, оштар, ииикова и других феномена, а изложен угловима склапајужи регулатор, лако огребати машине за руку. Сваку локацију конектору картица од прецизног пропорционалности, не развијеним прибор не инсталира или затурио срамоте. Како побољшања у обраду проблема у кабинет?

1 . изронити третман од металних делова: постоје слике и сервирањем која се опире корозију, на површини формира слој заштитни филм и антистратичне САЈА, дизајн је шасија, унутрашњих послова посебна упутства: мање квалитета шасија тело фарбе, галванизацију третман. Шасије са јадни јефтиних материјала у тенк нормално печење спреј, сервирањем процес. Бренд је поред разлике у квалитету између владе дизајн теме. Претходно љасија користећи шраф дизајнирања, инсталације и на крају крајева, у рукама вијци и срафцигер да инсталирате и растављање абнормалних невоље, одузимати много времена шасија сада користи трака-типа или вијак дизајн да бисте олакшали монтажу и демонтажу опреме, значајно су се поправили инсталирани брзину. Не само изван шасија без вијци, чак и унутрашњост побољшала потисак дизајна, пластична картица искористити и унутрашње стране. Бренд -име обично се користи у дизајну шасија ручно шраф, брзо уклањање без употребе шрафцигер од многих инсталације хардвера често тешко.

2 , Дизајн паковања, као сервер. Боје осим црне и беле, добра шасија у дизајну изглед табле са разним функцијама, стyлинг и пристојан, стабилна и још увек жива. У боји, и даје утисак упадљивог и корисно.

We're Here to Help

  • 86-755-29510002
    86-755-22710123
    Info@Excel-ware.com
    БЛК Д, Јунљенг индустрија Парк,
    Бао Тангтоу 3 Зоне, Схиyан, у округу, Схензхен, Кина

Билтен

Унесите у своју е-адресу да примате договоре
и купоне.
Обележите нас данас!