Дом > Новости > Садржај
Сервер за складиштење и штеди енергију стратегије
Sep 10, 2016

Постојеће технологије за штедњу енергије не узимају у обзир главни фактор раста потреба за електричном енергијом, мислио сам како да смањите трошкове укупне енергије. Ентерприсе података центрирање уштеде енергије уз истовремено унапређивање ефикасности, у ствари, постоји ефикаснији начин. Све док је ефикасан за складиштење података, смањење броја машина и дискова, можете обратити брзи раст у потрошњи енергије. Ова стратегија може смањити комплексност система, смањити трошкове, да побољша ефикасност мреже и перформансе, као и да боље одговори на нове потребе предузећа.

1 . консолидација сервера, као и системи за складиштење

Сервер самог троши половину енергија у центру за податке, док је систем за складиштење другог великог потрошача. У ствари, Wиндоwс података раста, што је довело до прозора број датотека сервера, као и системи за складиштење повезани директно повећао. Због тога, једноставно подешавање мреже за складиштење, консолидације сервери и стораге системе, смањите број опреме, података центри брзо можете повећати доступне енергије, побољшање енергетске ефикасности.

2 . избор високог капацитета диск јединице

Типична САТА дискови са истом волумену канала влакана (Фибре Цханнел) у односу на диск јединицу, можете сачувати отприлике половина од енергије. Такође , они могу обезбедити највеће складиште густине доступне диск јединице за додатно смањење потрошње енергије. Неки САТА диск са на диску поправка и података заштита технологија постају све популарније, постати идеал за многе пословне апликације.

3 . смањите број дискова да бисте спречили отказивања диска

САТА диск јединицу података складишни капацитет од диск Фибре Цханнел вози, али мора да не запоставимо поузданост података. Популарни два интервала (Дуал-парност) РАИД-ДП, да пружи већи простор за складиштење преоптерећености грешка толеранције податке и за поправку два пропала диск јединице.

We're Here to Help

  • 86-755-29510002
    86-755-22710123
    Info@Excel-ware.com
    БЛК Д, Јунљенг индустрија Парк,
    Бао Тангтоу 3 Зоне, Схиyан, у округу, Схензхен, Кина

Билтен

Унесите у своју е-адресу да примате договоре
и купоне.
Обележите нас данас!