Дом > Новости > Садржај
Шта је Сервер шасију
Sep 10, 2016

Шасија сервера је проблем да се не може игнорисати и шасија проблеми укључују:

Температура : хлађење компоненти унутар љасија? Навијачи (обично долази од напајање), требало би да је директан ударац или ударци кроз процесор.

Скалабилност : да бисте изабрали шасију која има адекватан простор, за употребу у проширење мреже. Утврдити да ли имате довољно простора да бисте додали више чврстих дискова и других периферних уређаја. Проверите унутар шасија да осигура нема оштрих ивица. Будуће надоградње, техничарима Осигурајте и спречити случајно бити каблови се прекинула је веома важно. Шасија требало да омогућавају и одржавање особље да лако приступ унутрашње компоненте за будуће надоградње и решавање проблема.

Сигурност : јер ваш сервер да спаси важне датотеке и скупље ставке на Wебу, па безбедности питања која треба да размотри. Сервер шасија може бити закључана за спречавање илегалне рушење.

Потврда идентитета: изаберите шасија/кућишту, а напајање животне средине домаћина захтева да цертификат. Типична за цертификацију ФЦЦ, ЦЕ и УЛ.

За опште пословне Одсек-класа сервера, генерално, одаберите 4У или торањ серверима, још како моћан сервер Одаберите стабилан и сигуран дом, али је проблем често занемарени.

We're Here to Help

  • 86-755-29510002
    86-755-22710123
    Info@Excel-ware.com
    БЛК Д, Јунљенг индустрија Парк,
    Бао Тангтоу 3 Зоне, Схиyан, у округу, Схензхен, Кина

Билтен

Унесите у своју е-адресу да примате договоре
и купоне.
Обележите нас данас!